keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Ota yhteyttä tamperelaiseen puutarhuriin, ruohikoiden ja nurmikoiden leikkaajaan, muutto- ja kantoapuun, talkkariin ja monitoimimieheen



Ota yhteyttä tamperelaiseen puutarhuriin, ruohikoiden ja nurmikoiden leikkaajaan, muutto- ja kantoapuun, talkkariin ja monitoimimieheen 


Palvelumme hinta 50€ / alkava tunti, minimihinnoittelu 2 tuntia + siirtymämaksu ajokilometrien mukaan + työkalukorvaus riippuen kohteesta. 


Maksutapa käteisellä palvelun yhteydessä ennakkomaksu maksaen minituntien mukaan mitä on sovittu sähköpostilla

Ensisijassa sähköpostilla yhteydenotot kiitos: e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin vain hätävara, en sitä hommissa kuule puhelin ja tekstari: 044-3380291 

Katso: Ohessa käyttämämme Stiga Multiclip Pro 50 videonäyte

------------------------------------------
Ruohikoiden leikkauspalvelut, pihanurmien parturoinnit, ei postinkantoa samaan hintaan. Välitämme toki kysyttäessä paketteja ja tavaraa lähettipalvelun tapaan ennakkomaksulla Tampereelta lähiseudulle. Kysy lisää sähköpostilla.


----------------------------------
Hoidamme pihapuiden nurmikoiden leikkausten lisäksi vadelmapensaiden keväthoitotoimet, kompostien tyhjennyset ymv:aa tilauksen ja käteismaksun kohdatessa, homma kuin homma käy.



Katso oheinen video yllä :) samoin alla video kertoo miten hoituvat turhien lankutusten poistot ja palastelut, jotta mahtuvat paremmin poiskuljetettaviksi kaatopaikalle. Näin tilaa uudelle kasvulle ja uusille piharatkaisuille:




 --------------
Tamperelainen mökkitalkkari, puutarhuri, talonmies, joka paikan höylä eri tarpeisiinne


-----------------------------------------------------------------------------------------